Damenson - Damenson Unlimited

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Damenson

Over Damenson

Zoals wij eerder op deze website schreven is Damenson Unlimited een Nederlandse onderneming met “ongelimiteerde” mogelijkheden op het gebied van ICT, Multimedia en Entertainment. Een bedrijf met drie divisies die, in eerste instantie, ver uit elkaar lijken te staan, maar elkaar goed kunnen aanvullen en ondersteunen. Door de mogelijkheden van deze verschillende divisies zijn wij ervan overtuigd dat wij u, als potentiële klant, zeer goed van dienst kunnen zijn.

Damenson is in staat te concurreren met de grote ondernemingen, omdat wij geen groot personeelsbestand hebben. Bij Damenson werken enthousiaste mensen die, stuk voor stuk, specialisten in hun vakgebied zijn. Daardoor zijn wij als Damenson in staat alle aangeboden diensten in eigen beheer uit te voeren. Bij Damenson betaalt u alleen voor de diensten, producten of de service die u afneemt.
Wij denken niet in vooraf vastgestelde pakketten……. maar wel “out of the box”.

Service, kwaliteit en oprechtheid staan bij Damenson hoog in het vaandel. Niet voor niets hebben wij gekozen voor de slogan “gewoon Direct, Duidelijk Damenson”. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij besteden veel tijd aan de juiste advisering en begeleiden u, als klant, vanaf het eerste contact tot en met het daadwerkelijk aangaan van de overeenkomst. Ook daarna houdt het voor Damenson niet op. U kunt altijd op ons rekenen als het gaat om de installatie en onderhoud van de door u gekozen software, op onderhoud van de door u aangeschafte artikelen of wanneer u gewoon vragen heeft of advies wilt.

Damenson is in staat u deze service te bieden, doordat wij uitsluitend samenwerken met gerenommeerde relaties. Deze relaties hebben wij zorgvuldig gekozen als partner, omdat zij dezelfde eisen stellen als Damenson als het gaat om goede kwaliteit en service.

Damenson Unlimited is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van ICT, Multimedia & Entertainment. Omdat wij de meeste diensten in eigen beheer hebben, kunnen wij voor u alles compleet afleveren. U hoeft dan niet met een aantal verschillende bedrijven in zee te gaan, maar u kunt alles regelen bij één bedrijf! Dit scheelt u tijd en geld!

© 2017 - Damenson Unlimited. Alle rechten voorbehouden


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu