Branding - Damenson Unlimited

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Branding

Over Damenson

Projecten van Damenson

Hieronder een aantal projecten van Damenson waar ook dit jaar weer extra aandacht aan gegevens zal worden. Niet alle onderstaande projecten zijn op dit actief maar in ontwikkeling. Via de bottons kunt u naar de website van het desbereffende project. Indien u vragen heeft kunt u reageren via de contactformulieren op de websites van het project of via het algemeen contactformulier op deze website.


In oorlog met mijzelf

Veel veteranen voelen zich niet begrepen. In de documentaire besteden we aandacht aan de onderliggende oorzaken daarvan. Hoe staat de samenleving in andere landen tegenover veteranen en wat zijn de verschillen met Nederland? [Wat doen ze in andere landen anders dan wij in Nederland?] Wat vindt men in het buitenland van het feit dat wij in Nederland niet op dezelfde manier omgaan met veteranen als bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten? Wij erkennen overigens dat in Nederland sommige dingen wel beter geregeld zijn dan elders.

Wij willen in de documentaire benadrukken dat veteranen die terugkeren in Nederland soms, en vaak meer dan gedacht, opboksen tegen een gebrek aan erkenning en waardering voor het werk dat zij gedaan hebben. Zij vechten dagelijks tegen problemen die voor een doorsnee burger niet te begrijpen zijn, waardoor er licht over gedacht kan worden, maar voor de veteraan een belemmering vormen om een normaal leven te kunnen leiden.

Pleasure Beat Teenage Party

Op onze “Pleasure Beat Teenage Party” zullen tieners een geweldige avond gaan beleven met de beste entertainment, de beste DJ`s en de populairste artiesten!! Uiteraard ZONDER alcohol, drugs én sigaretten.

Een avond vol verrassingen met een live optreden en in de toekomst vette thema`s waaronder flirt, Halloween, Las Vegas, special effecten waaronder laser- en lichtshow en een variatie van de lekkerste (commerciële) muziek.

Kortom; Pleasure Beat zorgt voor “The Best Beats on our Party!”


For Your Wedding

Wij zetten de afspraken op papier. We maken een gedetailleerd draaiboek. Tijdens de bruiloft fungeren wij als aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat alles perfect verloopt. Het bruidspaar gaat met ons in zee omdat zij, van hun bruiloft echt iets bijzonders willen maken. En omdat het bruidspaar het belangrijk vind dat deze hele dag tot in de puntjes georganiseerd is.Wij nemen al het werk uit handen. Het bruidspaar hoeft nergens naar om te kijken want wij houden hen op de hoogte. Ook hoeft het bruidspaar niet nerveuser te zijn dan zij al zijn voor de belangrijkste dag uit hun leven. En op de dag zelf heeft het bruidspaar de garantie en zekerheid dat zij het stralend middelpunt zullen zijn, zonder dat ze zich ook maar ergens zorgen om hoeven te maken.

Ik ben gestart

Nederland is een ondernemend land met tal van grote ondernemingen, maar met nog veel meer kleine ondernemers. Bent u een zelfstandig ondernemer of denkt u er misschien over om uw eigen zaak op te zetten? Dan zou het uitbesteden van bepaalde diensten wel eens een uitkomst voor u kunnen zijn. Heeft u advies nodig bij het creëren van uw eigen website? Via "Ik ben gestart" kunnen wij deze zorgen voor u uit handen nemen, inclusief de eventuele software, de installatie en het onderhoud hiervan. Bent u op zoek naar een passend bedrijfslogo of wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf door middel van een commercial? U bent nu aan het juiste adres. Uw wens is onze uitdaging en niets is ons te gek! Via "Ik ben gestart" kunt u gebruik maken van de diensten van Damenson tegen "Ik ben gestart" tarieven.ArtiestenDeals

ArtiestenDeals is een gezamenlijk initiatief van Damenson Unlimited en HSP.Support met ‘ongelimiteerde’ mogelijkheden op het gebied van o.a; ICT, Multimedia, Entertainment en Licht & Geluid. Twee bedrijven die elkaar goed aanvullen en ondersteunen. Een artiest die zijn carrière serieus aanpakt, krijgt namelijk met al deze onderdelen te maken. Via ArtiestenDeals vind je specialisten onder één dak. Zo kunnen wij artiesten optimaal van dienst zijn.

Als een artiest met mindere kwaliteit genoegen neemt, is dat zijn eigen keuze. Maar artiesten die zichzelf echt professioneel willen presenteren en hun doelgroep willen verbreden, zouden er goed aan doen eens een gesprek aan te gaan met ArtiestenDeals. Wij kunnen al onze expertise inzetten, om artiesten de beste ondersteuning te bieden.Projecten in ontwikkeling
© 2017 - Damenson Unlimited. Alle rechten voorbehouden


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu